Politie zoekt getuigen brand Haaren

Foto: politie.nl

1 september 2019 12:34
Bron: Politie.nl

Na de grote brand die gisteren nog lang woedde op landgoed Haarendeal is de politie op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen.

De brandweer is zaterdag volop bezig geweest met het bestrijden van de brand. Het pand is grotendeels verloren gegaan. De kathedraal kon na alle inspanning van de brandweer nog wel worden behouden. Ook deze ochtend is de brandweer nog druk bezig. Sporenonderzoek laat nog even op zich wachten i.v.m. de nog lopende werkzaamheden van de brandweer en het instortinggevaar. Desondanks is de politie gestart met een onderzoek naar de brand. Over de oorzaak valt nog niets te zeggen.

Getuigen

We zijn dan ook op zoek naar getuigen. We komen graag in contact met mensen die mogelijk meer weten. Zijn er soms mensen die gisteren voorafgaand aan de brand in de omgeving iets hebben gezien? Of beschikt u over camera’s en heeft u bruikbare beelden voor ons? Laat het ons weten! Ieder detail kan van belang zijn en ons verder helpen in het onderzoek. Neem contact op met 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.