Halsteren - Politie zoekt vrouwelijke overvaller cafetaria

4 september 2016 13:22
Bron: Politie.nl

Zaterdagavond is een cafetaria aan de Dorpsstraat overvallen door een vrouw. Zij heeft onder bedreiging met geweld een onbekend bedrag aan geld buit gemaakt.

Zeeland-West-Brabant - mediadesk West
Signalement
Dankzij verschillende getuigen is een redelijk goed signalement bekend geworden. Het gaat om een vrouw met lang blond stijl haar. Op het moment van de overval heeft zij het haar samengebonden in een paardenstaart tot over haar schouders. De vrouw is tussen de 1.60 en 1.70 m lang en heeft een fors breed postuur. Zij draagt een donker vest met capuchon met daaronder een donker hemdje zonder mouwen, een donkere cargo broek met brede broekspijpen aan de onderkant samengebonden door een elastiek en donkere schoenen. De vrouw spreekt Nederlands.
Onderzoek
De recherche is onmiddellijk gestart met een technisch -en tactisch sporenonderzoek. Ook is nog een politiehond ingezet om de omgeving af te speuren. Diverse getuigen zijn inmiddels gehoord. Op dit moment wordt een buurtonderzoek gehouden wat mogelijk nog extra informatie oplevert. Hebt u informatie over de overval en nog niet gesproken met de recherche? Of weet u aan de hand van het signalement wie de dader is? Deel u informatie dan via 0900 8844.