Halsteren - Man mishandelt en bestolen

8 december 2016 18:11
Bron: Politie.nl

Een 22-jarige Bergenaar is aan de Daansbergen bestolen en mishandeld. Dat gebeurde toen hij twee mannen wilde helpen met schijnbare autopech.

Zeeland-West-Brabant
Het slachtoffer reed op woensdag 7 december rond 14.00 uur op de Daansbergen. Daar zag hij een man langs de kant van de weg staan. Het leek alsof die persoon autopech had. De man stapte ongevraagd bij hem in de auto terwijl een kompaan naast het voertuig kwam staan. Vervolgens kreeg hij van de dader op de bijrijdersstoel meerdere klappen en werd hij beroofd. Op zeker moment belandde het slachtoffer buiten de auto en sloeg te voet op de vlucht. Ook daarbij werd hij nog mishandeld tot het tweetal uiteindelijk in hun auto er vandoor ging. Het slachtoffer gewond achterlatend. De Bergenaar wist de politie te waarschuwen en moest voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis.
Signalement
De politie doet onderzoek naar de zaak. Van de daders is een signalement bekend.

Dader 1: blanke man, eind 30, begin 40 jaar oud. Langer dan 1.87 meter. Normaal postuur, blond/rossig rommelig haar, korte volle blonde/ rossige baard.

Dader 2: vermoedelijke Turkse man, eind 30, begin 40 jaar oud, licht getint, cap achterstevoren op zijn hoofd. Ongeveer 1.70 meter lang. Mager postuur, donker stoppelbaardje. De man droeg een donkere jas.

Mogelijk reed het duo in en klein model zwarte Opel, mogelijk een Corsa.
Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.