Tien mannen aangehouden in drugsonderzoek in Den Haag

Foto: politie.nl

25 april 2019 12:52
Bron: Politie.nl

De districtsrecherche van Den Haag-West hield dinsdag 23 april negen mannen aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Dit was naar aanleiding van een opsporingsonderzoek dat zich hierop richtte. Op een eerder moment werd ook al een verdachte in hetzelfde onderzoek aangehouden.

Uit het onderzoek bleek dat er op grote schaal in verdovende middelen gehandeld werd en dat er meerdere personen bij betrokken waren. Bij huiszoekingen op verschillende adressen in onder andere Den Haag werden zes auto’s, een hoeveelheid geld, grote hoeveelheid verdovende middelen en wapens in beslag genomen. In totaal hield de recherche tien mannen aan in de leeftijd van 24 tot 42 jaar, allen uit Den Haag. Inmiddels zijn drie van de tien mannen in vrijheid gesteld. Van de overige zeven zitten er zes in de beperkingen en zij worden vrijdag voorgeleid. De eerder aangehouden man is al voorgeleid en is in bewaring gesteld.

Vermoed je drugshandel in jouw buurt?
Het kan een onderbuikgevoel zijn. Bijvoorbeeld als je steeds dezelfde mensen ziet die niet in je buurt wonen, met steeds weer anderen in de straat. Zeker als die mensen nerveus, gejaagd of op hun hoede zijn, kan dat duiden op drugshandel.

Meld je vermoedens over drugshandel, wietteelt of productie van drugs bij de politie via 0900-8844. Weet dat de politie zorgvuldig met je informatie omgaat. Wil je anoniem blijven? Dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem: via 0800-7000.

Melden helpt, altijd!
De politie onderneemt altijd actie op basis van jouw melding. Wat die actie is, hangt af van de situatie. Soms merk jij daar zelf niets van. Bijvoorbeeld omdat er achter de schermen meer aanwijzingen worden verzameld. Laat dat je niet ontmoedigen, melden heeft altijd zin!