Drie verdachten aangehouden na anonieme tip over drugshandel in Heemskerk

18 januari 2022 13:44
Bron: Politie.nl

Op vrijdag 14 januari zijn in Heemskerk drie mannen aangehouden die worden verdacht van handel in harddrugs. De aanhoudingen zijn het resultaat van een onderzoek dat startte na een melding bij Meld Misdaad Anoniem.

In december kwam bij Meld Misdaad Anoniem een melding binnen dat er vanuit een bepaalde woning in Heemskerk drugs zouden worden verhandeld. Hierop stelde de politie een onderzoek in dat leidde tot de doorzoeking van de woning afgelopen vrijdag. Hierbij werden harddrugs aangetroffen, een vuurwapen, enkele duizenden euro’s en dure merkartikelen. Alles werd in beslag genomen en drie mannen van 22, 25 en 26 jaar werden aangehouden. Zij zijn na verhoor heengezonden, maar blijven wel verdachten in de zaak. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Meldingen

Meldingen zijn onmisbaar bij de aanpak van (drugs)criminaliteit. Die informatie kan de start zijn van een onderzoek, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak wordt opgelost. Dankzij tips worden regelmatig verdachten aangehouden of drugslabs opgerold. Hebt u het vermoeden dat er iets niet klopt bij u in de buurt? Dat mensen zich bezighouden met criminaliteit? Meld dit dan bij de politie via 0900 - 8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.