Twijzelerheide - Drie aanhoudingen in drugsonderzoek

15 juni 2016 11:45
Bron: Politie.nl

De politie heeft in een onderzoek naar de handel in harddrugs drie aanhoudingen verricht. Het gaat om twee inwoners van Twijzelerheide 25 en 36 en een 39-jarige inwoner van Kollumerzwaag. Het trio werd dinsdagochtend aangehouden en vervolgens voor nader onderzoek ingesloten.

Klachten van bewoners
Diverse inwoners van Twijzelerheide en omgeving deden de afgelopen periode hun beklag bij de politie over de handel en het gebruik van drugs in het dorp. Daarnaast waren er diverse bewoners die tegenover de wijkagent hun zorg uitspraken over het drugsgebruik. Voor de politie reden genoeg om een onderzoek te starten. 
Dealers aangehouden
Tijdens het onderzoek kwamen drie mannen in beeld die zich vermoedelijk bezig hielden met de handel van drugs in en rondom het dorp. Uiteindelijk was er voldoende bewijs om het trio aan te houden. Dit gebeurde dinsdagochtend. De woningen van de verdachten werden doorzocht en daarbij werd drugs in beslag genomen. De drie verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.
Geef uw informatie door
Heeft u informatie over de handel en/of het gebruik van drugs? Bel dan de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Noord-Brabant Brabant-Zuidoost
  • aac82cea9517f8b7bc1883c7015a6b8b