Vrouw aangehouden bij steekincident in Helmond

Foto: politie.nl

25 juli 2019 16:41
Bron: Politie.nl

We hielden woensdagavond rond 23.00 uur een 46-jarige vrouw uit Helmond aan in een opvanglocatie op de Azalealaan. De vrouw zou even daarvoor haar vriend hebben gestoken met een mesje.

Rond 22.50 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een man onder het bloed was binnen gelopen bij een horecagelegenheid aan de Molenstraat. Daarop werd direct de politie gebeld. Al snel bleek dat de 38-jarige man uit Helmond op straat ruzie had gehad met zijn vriendin. Daarbij zou zij hem met een mesje in het been hebben gestoken. Het incident speelde zich af op straat aan de Azalealaan en de man was vervolgens zelf doorgelopen naar de Molenstraat. Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan zijn been, waarna hij naar huis mocht.

Aanhouding

Tegelijkertijd zijn collega’s naar de Azalealaan gegaan. Daar bleek dat de vrouw inmiddels naar binnen was gegaan bij een opvanglocatie die vlak in de buurt van het incident lag. Daar is ze door de collega’s aangehouden. Zij is meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.