Nederland - Opsporing Verzocht: zware mishandeling Breda

17 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een avondje stappen in Breda eindigt voor twee vrienden in een zware mishandeling. De twee mannen hebben na het uitgaan nog even een bezoek gebracht aan een shoarmazaak voordat ze naar huis fietsen. Dan trapt iemand tegen de fiets van een van de mannen aan. Ze fietsen een stukje door maar blijven dan staan.

De twee daders werken het eerste slachtoffer direct tegen de grond. Ze beginnen vervolgens op hem in te slaan. Het tweede slachtoffer komt op hen af om zijn vriend te helpen maar ook hij wordt tegen de grond gewerkt en tegen zijn hoofd geschopt en geslagen. Een van de slachtoffers wordt zelfs met zijn hoofd tegen de stoeprand gegooid. Als er enkele mensen op het incident afkomen, schoppen ze een van de mannen nogmaals tegen zijn hoofd en lopen weg.De slachtoffers hebben gebroken neuzen, zwaar gekneusde ribben en allebei een hersenschudding aan de mishandeling over gehouden.  
Andere zaken

Nieuwegein en Lopik: meerdere overvallen
Tilburg: cashtrapping
Breda: zware mishandeling
Rotterdam: overval Domino's pizza
Vianen: woningoverval
Ijsselstein: follow-up gewapende overval op Mory Kip
Tilburg: vernieling tankstation
Hoogeveen: overval bij Etos
Breda: poging moord op kapper

Online tippen?
Opsporing Verzocht is elke dinsdag van 20:30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag  rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Online tippen kan op twee manieren via politie.nl/opsporing-verzocht en via opsporingverzocht.avrotros.nl . In beide gevallen komt de tipgever meteen uit bij het online tipformulier van de politie, en komen de tips direct in de mailbox van het onderzoeksteam terecht.