Nieuwegein / Haarlem / Rotterdam - Gezocht - Auto gestolen in Nieuwegein, overgeschreven in Haarlem en verkocht in Rotterdam

18 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een dief breekt in bij een woning in Nieuwegein en gaat ervandoor met de auto van de bewoner. Iemand schrijft daarna het kenteken van de auto op andermans naam over bij een winkel in Haarlem. Vervolgens bieden twee mannen de auto te koop aan bij een bedrijf in Rotterdam. De auto is inmiddels terecht, maar de politie is nog wel op zoek naar de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

De inbraak in Nieuwegein vindt plaats tussen 28 januari en 14 februari 2017. Op 14 februari wordt in een boekwinkel aan de Rivièradreef in Haarlem het kenteken van de bij de inbraak in Nieuwegein gestolen auto op naam van iemand anders dan eigenaar overgeschreven. Daarna verkoopt de verdachte de auto bij een bedrijf in Rotterdam. 

Signalement

 

man
lichtgetinte huidskleur
lengte ongeveer 1,90 meter
slank postuur
had donkere gezichtsbeharing in de vorm van een baard en snor
droeg een grijze broek
had zwarte schoenen aan
droeg een halflange zwarte jas met capuchon
had een grijze gebreide muts op met pompoen bovenop.

Herkent u de verdachte op de beelden van de beveiligingscamera, heeft u hem ergens gezien of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.
2017056975
Thu Feb 23 00:00:00 CET 2017
Nieuwegein / Haarlem / Rotterdam

gezocht