Breda - Stapper aangehouden na mishandeling en aanranding

6 februari 2018 05:02
Bron: Politie.nl

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zondag 4 februari 2018 omstreeks 00.40 uur op de Reigerstraat een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij zou in een horecazaak een 22-jarige vrouw uit Breda mishandeld en aangerand hebben. De recherche stelt een nader onderzoek in en is op zoek naar getuigen van het incident. Ook eventuele andere bezoekers die door de man lastig gevallen zijn, worden verzocht zich te melden bij de politie in Breda via 0900-8844.

Zeeland-West-Brabant
Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat zij met vrienden vooraan stond bij een hardcore feest. Er kwam een blanke man op haar afgelopen die een klein opblaaspopje in haar gezicht duwde. Hierna pakte hij met zijn rechterhand een van haar borsten vast en kneep daarin. Ze duwde zijn hand weg, waarna hij wegliep. Ze tikte hem op zijn schouder om hem op zijn gedrag aan te spreken. Hierna draaide hij zich om waarna hij haar meerdere keren met gebalde vuist in het gezicht sloeg. Hierdoor viel ze naar achteren maar werd door omstanders nog opgevangen. Ze liep een pijnlijke kaak en een verdikking op onder haar oog.  De verdachte werd door de politie aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.  Hij had die avond een zwart mouwloos hemd en een spijkerbroek aan.

 
Getuige?
Bent u getuige geweest van het incident of van eerdere misdragingen van de verdachte of bent u daar zelf die avond ook slachtoffer van geworden? Bel dan met ons via 0900-8844 of neem contact op via het politie WhatsApp nummer 06-12207006. Anoniem bellen kan via 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.