Amersfoort - Gezocht - Zware mishandeling in Amersfoort

8 februari 2018 05:01
Bron: Politie.nl

Een woordenwisseling loopt in het centrum uit op zware mishandeling. Een jongeman krijgt zo'n harde klap tegen zijn hoofd, dat zijn kaak breekt. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 7 februari 2018 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt  in de nacht van 8 juli 2017. Als een jongeman samen met een groep vrienden in het centrum van de stad een verjaardag viert, ontstaat op een gegeven moment een woordenwisseling met een andere jongeman. Die laat er geen gras over groeien en deelt een harde kaakslag uit. Het gebeurt voor een café in de Lavendelstraat. Het slachtoffer heeft zes weken lang alleen vloeibaar voedsel kunnen eten. De dader is vastgelegd door een bewakingscamera.

Signalement van de verdachte

jongeman
blanke huidskleur
leeftijd circa 20 tot 25 jaar
lengte circa 1,80 meter tot 1,90 meter
blond haar, strak naar achteren
droeg een roze T-shirt of trui met zwart/witte opdruk op de buik
had een blauwe spijkerbroek aan
droeg zwarte schoenen.

Heeft u iets van deze mishandeling gezien?
Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is of waar hij woont?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.
2017222063
Sat Jul 08 00:00:00 CEST 2017
Amersfoort

gezocht