Den Bosch - Twee Bosschenaren aangehouden voor mishandeling - Getuigenoproep

19 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Zaterdag rond 17:30 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Boschmeersingel waarbij een 17-jarige Bosschenaar door twee plaatsgenoten (16 en 17 jaar) in elkaar is geslagen. Het slachtoffer raakte gewond in het gezicht.

We hebben de daders vlak na de mishandeling aangehouden op de Kooikersweg, maar zijn nog op zoek naar mensen die de mishandeling hebben gezien.
Specifieke getuigen
Er zijn twee specifieke getuigen waar we graag mee in contact zouden komen. Zo is er een automobilist uitgestapt die riep: ‘Ophouden anders komt de politie,’ of woorden van gelijke strekking. Dat was voor de daders reden om weg te vluchten richting de Kooikersweg, waar ze even later door ons zijn aangehouden op een Johan Cruyff Court. En er was een bestuurder die zijn busje keerde op de Boschmeersingel en met zijn neus in de richting van de mishandeling heeft gestaan. Ook deze bestuurder moet iets gezien hebben.

We komen graag met deze twee mannen en eventuele andere getuigen in contact. 
Verwondingen in gezicht
Het slachtoffer raakte gewond aan zijn neus en zijn wenkbrauw scheurde. Hij is hiervoor behandeld bij de eerste hulp en maakt het nu naar omstandigheden redelijk. Wij doen verder onderzoek naar de mishandeling. De verdachten zijn gehoord en zitten nog vast. 

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 o.v.v. zaaknummer 2018051535. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000.