Den Haag - Gezocht - Dodelijk schietincident shishalounge Den Haag

11 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Zaterdagavond 7 april kregen agenten rond middernacht de melding dat er zou zijn geschoten in een shishalounge aan de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Tasmanstraat. Binnen werd een gewonde jongen aangetroffen. Hij is meteen naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd, maar dat mocht niet meer baten. Het 17-jarige slachtoffer is overleden. Een rechercheteam onderzoekt de zaak en men komt graag in contact met getuigen.

Er zou een ruzie zijn geweest in de shishalounge en tijdens de ruzie heeft de verdachte een wapen getrokken en geschoten op het 17-jarige slachtoffer. Wat de aanleiding van de ruzie is geweest, is nog niet duidelijk. De recherche is op zoek naar mensen die op de bewuste zaterdagavond in de shishalounge zijn geweest en meer kunnen vertellen over wat daar precies is gebeurd. Er is al met veel getuigen gesproken, maar mogelijk zijn er nog meer mensen die informatie hebben over de toedracht of die de identiteit van de verdachte kennen.  De recherche krijgt ook graag foto's en filmpjes in het bezit die die avond zijn gemaakt. Deze beelden kan men uploaden via het meldformulier op politie.nl. 
Tips? Bel de politie
Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. In deze zaak is ook het Team Criminele Inlichtingen bereikbaar op 06-57876279. Tippen via de Whatsapp tiplijn kan op 06-17214856.
TGO
Sat Apr 07 00:00:00 CEST 2018
Den Haag

gezocht