Den Haag - Dodelijk schietincident in Team West

11 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Vanavond wordt in Team West aandacht gevraagd voor het dodelijk schietincident in een shishalounge aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Op zaterdag avond 7 april, rond middernacht, kwam de melding binnen van een schietincident in een shishalounge aan de Laan van Meerdervoort ter hoogte van de Tasmanstraat. Collega’s troffen een gewonde man aan die later in het ziekenhuis overleed. Het bleek te gaan om een 17-jarige jongen uit Den Haag. De recherche onderzoekt de zaak. Er wordt een getuigenoproep gedaan naar aanleiding van beelden van het incident. Verder komen in de uitzending de volgende zaken aan bod:

Overvallen op pizzakoeriers in Team West en Opsporing Verzocht
Vanavond wordt in Team West en Opsporing Verzocht aandacht gevraagd voor een vijftal berovingen van pizzakoeriers in het centrum van Den Haag vanaf half januari tot half maart. Opvallend is dat de slachtoffers veelal minderjarig zijn en de pizza’s rondbrengen op een bezorgfiets. Zij worden met geweld beroofd van hun geld en pizza’s. Er wordt een getuigenoproep gedaan.

Diefstal met geweld Leyweg | Den Haag
Bij de diefstal van een dure smartphone uit een telefoonwinkel aan de Leyweg  gebruikt de verdachte op zijn vlucht geweld tegen de verkoopmedewerkster. Zij valt hierdoor met haar gezicht op straat. Op camerabeelden is de verdachte binnen in de zaak te zien.

Inbraak horecagelegenheid Gildeweg | Nootdorp
Op camerabeelden zijn drie inbrekers te zien tijdens hun inbraak bij het partycentrum. Ze hebben het gemunt op de inhoud van de kassa, maar het lukt niet om die te openen.

Diefstal tablets bij restaurant Anna van Buerenplein | Den Haag
Twee mannen lopen het sushirestaurant in New Babylon binnen. Een van hen houdt buiten beeld het personeel aan de praat, terwijl op camerabeelden is te zien dat de ander zich over de kassa buigt, twee tablets pakt en in zijn tas stopt.

Tips Whatsapp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers, naast de reguliere tipnummers,  hun tips ook doorgeven via de Whatsapp tiplijn: 06-17214856. 

Team West is dinsdagmiddag om 17.00 uur te zien op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdag overdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien om 20.35 uur op NPO1. Woensdagmiddag wordt de uitzending rond 12.00 uur herhaald op NPO2.