Rotterdam - Gezocht - Overval eetcafe Asterlo

4 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Donderdag 28 september rond 23:45 uur liep een man met een sjaal voor zijn mond en neus, gewapend met een groot mes dit eetcafé aan de Asterlo in Rotterdam binnen. Op dat moment waren de eigenaar, twee werknemers en twee klanten in de winkel. De overvaller bedreigde het personeel met de dood en eiste geld. Natuurlijk namen zij geen enkel risico en gaven ze hem wat hij vroeg. Toen de dader zijn zakken had gevuld is hij weggerend in de richting van de Goudestein. Onderzoek in de omgeving en de analyse van beeldmateriaal leverde tot nu toe niet de gouden tip op.

De slachtoffers van deze overval hebben enorm in angst gezeten. Een van de werkneemsters kreeg zelfs last van fysieke klachten en gaf aan helemaal niet meer te willen komen werken. Dit mag niet onbestraft blijven!

Wie herkent de dader, of heeft andere informatie die kan helpen bij het onderzoek?
Wij zijn nog specifiek op zoek naar een getuige met een tenger postuur en een baardje, waarschijnlijk een klant, die tijdens de overval even in de deuropening stond maar snel weer is weggegaan. Herkent u zich in deze omschrijving of weet u wie hij is, laat het ons dan weten.

 
Wie herkent de man die de overval pleegde op, donderdag 28 september 2017, tussen omstreeks: 23:45 uur en 23:50 uur. Het betreft de persoon met het witte Adidas trainingspak met een pet op een sjaal voor zijn gezicht.

Wie slaat aan op de kleding en of de schoenen?
Wie denkt de persoon te herkennen aan zijn postuur/houding?
Wie kent/herkent het wapen/mes?
Wie heeft overige bijzonderheden die ons bij het oplossen van de zaak kunnen helpen?

Wie is er mogelijk iets bijzonders opgevallen al dan niet in combinatie met de overvaller mogelijk vlak voor of na de overval? (Waar kwam de overvaller vandaan hoe was hij daar gekomen was hij alleen enz?) Wie kent mogelijk de persoon, die getuige was, de man met het tengere postuur en het baardje die in de deuropening bleef staan tijdens de overval en die even later weer wegliep?
2017306875
Thu Sep 28 23:50:00 CEST 2017
Rotterdam
titelSignalement daderKledingwit AC Milan trainingspak/groen-bruine pet/handschoenenHuidskleurdonker getintLeeftijd25-30 jaarLengtegroter dan 175 cmTaalgebruiksprak goed nederlandsAccessoiresdroeg een sjaal voor zijn mond en neus

gezocht