Apeldoorn, Eerbeek, Arnhem, Nijmegen - Zaken in Bureau GLD van woensdag 9 mei

8 mei 2018 06:01
Bron: Politie.nl

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.

Apeldoorn, duo breekt in bij snackbar
Op maandagmorgen 26 februari breken twee onbekende personen in bij een snackbar aan de Snijdersplaats. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee rond 03.40 uur komen aanlopen, een ruit verbreken en naar binnen klimmen. Na korte tijd verdwijnen de twee weer met hun buit. Wie herkent dit onbekende duo?
2018086529

Eerbeek, inbraak bij bedrijf
Op maandagavond 25 december (eerste kerstdag) wordt ingebroken bij een bedrijf aan de Coldenhovenseweg. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een onbekend persoon een deur forceert en de bewakingscamera wegdraait. Bij de inbraak worden o.a. verschillende voedingsmiddelen weggenomen. Wie kent of herkent de onbekende inbreker?
2017590862

Arnhem, diefstal rugzak in restaurant
Op woensdagavond 7 maart stelen twee onbekende jongemannen een rugzak uit een restaurant aan de Oude Stationsstraat. Op bewakingsbeelden is duidelijk te zien hoe de twee binnenkomen en de rugzak op slinkse wijze wegnemen. Met de rugzak verlaten ze dan het restaurant. Mogelijk is één van de twee mannen al eerder betrokken geweest bij een diefstal van een portemonnee in december in hetzelfde restaurant.
2018105505

Nijmegen, bejaarde vrouw gewond bij straatroof op klaarlichte dag
Op woensdagmiddag 25 april rond 17.10 uur werd een 76-jarige vrouw met geweld beroofd van haar handtas op de Van Gentstraat. De bejaarde vrouw werd hard van achteren geduwd, waardoor zij ten val kwam. Ze werd met een gebroken heup, een gebroken pink en letsel aan haar gezicht opgenomen in het ziekenhuis. Haar tas werd later teruggevonden aan de Genestetlaan. In de uitzending diverse vragen en een signalement van de dader.
2018179114

Apeldoorn, man pleegt gewapende overval op tankstation
Op vrijdagavond 27 april rond 20.45 uur pleegt een onbekende man een gewapende overval op een tankstation aan de Laan van Orden. Met geld en sigaretten vlucht de onbekende man na de overval. De overvaller is tijdens maar ook kort na de overval vastgelegd door bewakingscamera’s. Door een camera in de omgeving ook zonder de bivakmuts die hij tijdens de overval droeg. Wie kent of herkent deze onbekende man?
2018182666