Best, Oirschot - Geen duidelijkheid doodsoorzaak Marc de Bonte na sectie

8 december 2016 15:03
Bron: Politie.nl

De oorzaak van het overlijden van Marc de Bonte is nog niet vastgesteld. Het sectieonderzoek verschafte hier geen duidelijkheid over. Waaraan het slachtoffer overleed blijft nog onderwerp van onderzoek.

Het stoffelijk overschot van de vermiste Marc de Bonte werd op 24 november in het Wilhelminakanaal in Oirschot aangetroffen. Zijn lichaam werd uitgebreid forensisch onderzocht. De sectie geeft geen uitsluitsel over de doodsoorzaak en de eerste resultaten van het toxicologische onderzoek vragen om een verdere analyse.
Verder onderzoek
Het rechercheteam gaat nog door met onderzoek om te achterhalen hoe het slachtoffer om het leven kwam. Binnengekomen informatie wordt verder onderzocht, camerabeelden worden bekeken en waar nodig wordt verder aanvullend onderzoek, zowel tactisch als forensisch, gedaan. Zo hebben duikers woensdag 7 december nog aanvullend sporenonderzoek gedaan in het Wilhelminakanaal, vond afgelopen weekend een extra passantenonderzoek plaats en zijn met behulp van een drone deze week luchtopnames gemaakt in de omgeving van het kanaal.
Denk met ons mee
Heeft u nog een tip of informatie die ons kan helpen om duidelijk te krijgen wat er met Marc de Bonte is gebeurd? Bel de opsporingstiplijn 0800-6070 of doe anoniem melding via 0800-7000. Bezoek www.politie.nl voor de achtergronden rond de vermissing van Marc de Bonte en het online delen van tips.

Noord-Brabant Brabant-Zuidoost Oirschot

  • ab9b55998e943c0cab1a17e4948df99c