Boxtel - Getuigen van dodelijke aanrijding gezocht

3 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Twee automobilisten kwamen woensdagochtend 2 mei 2018 om het leven toen zij frontaal op elkaar botsten op de Oude Grintweg in Oirschot. We onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren en zijn op zoek naar getuigen die ons kunnen helpen.

In de vroege ochtend ontstond rond 5.20 uur een aanrijding tussen een witte Ford Fiësta en een rode Opel Astra op de Oirschotse Oude Grintweg. De beide voertuigen botsten frontaal op elkaar. De 45-jarige Poolse bestuurster van de Opel Astra overleed direct ter plaatse. De 56-jarige automobilist uit Boxtel raakte zwaargewond. Een traumahelikopter was aanwezig voor medische assistentie. De man uit Boxtel werd door de hulpverleners op de Oude Grindweg gereanimeerd. Dit mocht helaas niet meer baten. Ook hij overleed aan de gevolgen van het ongeluk.
Tips
Hoe de aanrijding precies kon gebeuren onderzoeken we. Daarvoor willen we heel graag in contact komen met getuigen. Zijn er mensen die de rode Opel Astra uit de richting van Oirschot misschien eerder over de Oude Grintweg hebben zien rijden, of getuigen die de witte Ford Fiësta vanuit de richting van Boxtel over deze weg zagen rijden voor de aanrijding? Heb je de aanrijding zien gebeuren en nog geen contact met ons opgenomen? Of heb je anderszins informatie die ons kan helpen om te achterhalen hoe het ongeluk kon gebeuren, bel ons op 0900-8844. Blijf je liever anoniem neem dan contact op via 0800-7000. Het is ook mogelijk om informatie online te delen door onderstaand tipformulier in te vullen.

Noord-Brabant Oirschot

Ongeval
  • 8385d53eecd8c5abb23d66fef2a2de76