Oisterwijk - Pizzabezorgster licht gewond bij ongeval, veroorzakende automobilist rijdt door

22 september 2018 11:22
Bron: Politie.nl

Een 20-jarige pizzabezorgster is vrijdag 21 september 2018 rond 21.50 uur op de Waterhoefstraat licht gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een automobilist reed tegen haar bromfiets aan die daardoor tegen haar aanviel. Een paar minuten daarvoor werd een doorrijding gemeld op de Terburghtweg. Daarbij werd een geparkeerde auto beschadigd. Wellicht gaat het om de dezelfde dader. Het zou mogelijk gaan om een oud model BMW of een Volkswagen Polo. De politie is op zoek naar getuigen.

Zeeland-West-Brabant
Een 20-jarige vrouw uit Uden hout deed aangifte. Ze vertelde dat ze een pizza moest bezorgen bij een woning aan de waterhoefstraat. Ze zette bij het adres waar ze moest zijn de bromfiets van haar werkgever op de standaard tegen het tuintje aan. Ze pakte uit de bak de pizza. Ze hoorde op dat moment een auto flink gas geven. Ze zag dat die wagen met flinke snelheid op haar afkwam. Ze sprong de tuin in om te voorkomen dat ze aangereden zou worden. Ze zag dat die auto haar brommer raakte. De bromfiets viel tegen haar aan waardoor ze op de grond terecht kwam. De automobilist reed door zonder zich om haar te bekommeren. Ze werd vanwege nekklachten nagekeken door de ambulancedienst. De bromfiets raakte zwaar beschadigd.
Nog een doorrijder
Een 21-jarige bewoner aan de Terburghtweg deed eveneens aangifte van een verlaten plaats ongeval. Hij hoorde rond 21.45 uur een harde klap. Hij ging naar buiten en zag dat zijn auto beschadigd was. Zijn spiegel was er af en er zaten krassen op de linkerflank. Een voorbijganger die zijn hond uit liet vertelde hem dat de schade was veroorzaakt door een auto die was doorgereden in de richting van Boxtel.   

 
Tips
Burgers die de tips hebben over de doorrijder  kunnen dit doorgeven aan het politieteam Groene Beemden, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006), anoniem kan ook via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

Noord-Brabant Oisterwijk

Ongeval
  • 54fdb74ea15f4b664e9f8a9ff75e902a