Overval op tankstation Oisterwijk

3 juni 2019 12:42
Bron: Politie.nl

Een tankstation aan de Gemullehoekenweg werd zondagmiddag 2 juni overvallen door een man met een mes. De politie startte direct een onderzoek. Er is nog geen verdachte aangehouden.

De overvaller kwam rond 15.30 uur de shop binnen. Toen de medewerker hem te woord stond,  haalde de man ineens een mes tevoorschijn. Onder bedreiging van het mes moest de medewerker een geldbedrag meegeven. Vervolgens fietste de dader op een donkerkleurige herenfiets weg richting het centrum. De politie startte direct een onderzoek. Via Burgernet verspreidde de politie het signalement. Hiernaast heeft zij een buurtonderzoek gehouden in de omgeving. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden.

Belangrijke getuige gezocht

Tijdens de overval was er een vrouwelijke getuige aanwezig. Zij heeft de dader goed kunnen zien. De politie is dringend op zoek naar deze vrouw en vraagt haar contact op te nemen. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.