Bergen op Zoom, Huijbergen, Ossendrecht - Verkeerscontroles in en om Bergen op Zoom

13 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Maandag werd tussen 13.30 en 23.00 uur op verschillende plaatsen verkeerscontroles gehouden in en rondom Bergen op Zoom. In totaal werden 18 processen-verbaal uitgedeeld aan automobilisten die zich niet aan de regels hielden.

Op de Randweg Noord in Bergen op Zoom werden 5 bekeuringen uitgeschreven voor het niet handsfree telefoneren. Ook had een automobilist een versleten band op zijn aanhangwagen en bij twee automobilisten werd een bekeuring uitgeschreven omdat zij hun gordel niet droegen.

Op de Westersingel in Bergen op Zoom kreeg een automobilist een verbaal voor het niet dragen van de gordel en eentje vanwege het niet handsfree bellen.

Op de Westerstraat in Huijbergen werden zes bekeuringen uitgedeeld omdat mensen zich niet aan de snelheid hielden. De Westerstraat betreft een dertig-kilometer-zone. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 kilometer per uur.

De abdijlaan in Ossendrecht betreft een zestig-kilometer-zone. Ook daar werden twee bekeuringen uitgeschreven omdat mensen zich niet aan de snelheid hielden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg hier 109 kilometer per uur.

Noord-Brabant Ossendrecht

Aanhouding
  • a55c947641fae184fce888a43f1e0270