Ossendrecht - Cafetaria Ossendrecht overvallen

20 november 2018 10:07
Bron: Politie.nl

Een cafetaria aan de Markt in Ossendrecht werd maandagavond rond 20.50 uur overvallen door twee mannen. Eén van de mannen bedreigde het aanwezige personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat zij hun buit binnen hadden verlieten ze het pand, de medewerkers hevig geschrokken achterlatend.

In het cafetaria waren geen klanten aanwezig op het moment van de overval. De medewerkers, een man en een vrouw, waren bezig met opruimen toen er ineens twee mannen in de zaak stonden. Ze vroegen om sigaretten. Toen de vrouw die wilde geven kwam er ineens een wapen tevoorschijn. De overvallers gebruikten het wapen om meer sigaretten te eisen. De vrouw gaf hen een onbekende hoeveelheid pakjes sigaretten en de twee verlieten de zaak. Ze zijn in onbekende richting weggegaan.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van dit incident. Een politiehondengeleider met een surveillancehond heeft nog in de omgeving gezocht naar verdachten en/of ontvreemde goederen, maar er is niets gevonden. Ook is een buurtonderzoek gedaan door agenten. Uit dit onderzoek zijn wat getuigenverklaringen gekomen. Die worden nog verder uitgewerkt door de politie.
Herkent u het signalement?
De medewerkers van het cafetaria hebben een signalement van de twee daders doorgegeven aan de politie. Het betreffen twee mannen of jongens. Ze waren beide in donkere kleding gekleed en hadden hun gezichten bedekt. Eén van de overvallers was ongeveer 1.70 lang, de ander was iets langer. Beiden hadden mogelijk een blanke huidskleur en waren vermoedelijk erg jong.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden bij ons. Wanneer u iets verdachts gezien hebt tussen maandagavond 20.00 uur en 22.00 uur dan wordt u verzocht zich bij de politie te melden, of anoniem uw informatie door te geven. Melden bij de politie kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via What’s App 06-1220 7006. Als u liever informatie anoniem doorgeeft dan kan dat telefonisch via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via hun website www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld bij uw contact graag registratienummer 2018-273198.