Politie zoekt daders van woningoverval Oudenbosch

29 juni 2021 11:40
Bron: Politie.nl

Een woning aan de Acaciastraat in Oudenbosch is dinsdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur overvallen door twee daders. De overvallers bedreigden de bewoner van de woning met een vuurwapen en schoten hier ook mee. Het slachtoffer is niet ernstig gewond geraakt, hij laat zich door de huisarts behandelen.

Na de overval reden de daders weg in een ouder model Volkswagen Golf met een Pools kenteken. Getuigen verklaren dat de auto een geblindeerde achterruit had en achterlichten die voorzien waren van rookglas. De achterlichten waren dus iets donkerder van kleur.

Signalement

Via Burgernet werd het publiek opgeroepen om mee uit te kijken naar de auto en de overvallers. Omdat de daders mogelijk nog in het bezit zijn van een vuurwapen werd aangegeven dat burgers het voertuig of de overvallers niet zelf moesten benaderen, maar direct 112 moesten bellen. De politie is een onderzoek gestart in en om de woning in Oudenbosch. Er worden verklaringen opgenomen van getuigen en van het slachtoffer en er worden sporen veilig gesteld.

De overvallers zijn op dit moment nog niet gepakt, veel agenten zijn naar ze op zoek. Er is wel een signalement van hen bekend. Eén van de twee daders is volledig in het zwart gekleed. Hij droeg een capuchon over zijn hoofd. De andere dader is gekleed in een kakikleurig shirt en een gele broek. Beide mannen zijn blank van huid.

Getuige geweest of meer info?

Bent u getuige geweest van de overval op dinsdag 29 juni 2021 tussen 09.00 en 10.00 uur, of hebt u meer informatie of eventueel camerabeelden die ons kan/kunnen helpen bij het opsporen van de daders? Dan vragen wij u contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). U kunt ook het tipformulier op deze pagina invullen. Wanneer u informatie hebt die u liever niet met de politie deelt dan kunt u ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).