Bergen op Zoom - Twee inbrekers op heterdaad betrapt door bewoners

27 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Afgelopen nacht is een 41-jarige man uit Bulgarije aangehouden op de Scheldelaan. Hij zou samen met een kompaan ingebroken hebben in een woning aan de Vechtstraat. De tweede verdachte is gevlucht.

Zeeland-West-Brabant
Omstreeks 04.30 uur worden twee inbrekers door de bewoners overlopen in een woning aan de Vechtstraat. Hierna vluchten beide verdachten de woning uit. Eén van hen is kort daarop door opgeroepen agenten gearresteerd. Direct is er  in en om de woning  een onderzoek ingesteld. Ook is er gesproken met omwonenden of deze iets verdachts hebben gezien. Tot nu toe ontbreekt nog ieder spoor van de tweede verdachte.
Signalement 2de verdachte
Het gaat om een blanke man van ongeveer 50 jaar oud, gezet postuur met een lengte van ongeveer 1.80 m. Over zijn kleding is alleen bekend dat hij op het moment van de inbraak een trainingsjasje draagt.
Hebt u informatie?
Bent u nog niet benaderd door agenten en hebt u vóór of na 04.30 uur iets verdachts gezien of gehoord in de Vechtstraat, de Scheldestraat of omringende straten? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via het algemene nummer 0900 8844  of via Whats App (06 12 20 70 06). U kunt ook anoniem uw tips geven via www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800 7000.