Oss - Tweede verdachte overval Domino's opgepakt

18 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op donderdagavond 15 maart werd een filiaal van Domino’s Pizza aan de Schaepmanlaan overvallen. Een dag later werd al een verdachte opgepakt. Gisteren, maandag, hielden we ook een tweede verdachte aan. Het gaat om een 18-jarige inwoner van Oss. Hij zit vast.

Die avond even na 23.15 uur kwam er bij de ons de melding binnen dat er een overval was gepleegd door drie gemaskerde mannen. Onder bedreiging van een mes werd een geldbedrag uit de kassa weggenomen. De daders renden vanuit de Domino’s Pizza weg en vluchtten vanuit de Schaepmanlaan de wijk in. Zij waren in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. 
Aanhouding
De politie startte direct een onderzoek en sprak met getuigen. In de loop van het onderzoek kregen we informatie over de mogelijke betrokkenheid van een 18-jarige man uit Oss. Hij werd die zelfde nacht aangehouden. Hij werd ingesloten voor verder onderzoek en zit ook nu nog steeds vast.
Derde verdachte nog zoek
Wij zijn nog steeds op zoek naar de derde overvaller. Het onderzoek gaat daarom ook onverminderd door. Misschien heeft u inmiddels informatie die ons kan helpen in de zoektocht naar deze dader? Hebt u ergens iets gehoord? Misschien wel een naam? Schroom dan niet en bel meteen met de recherche via het landelijk politienummer 0900-8844 of bel eventueel gegarandeerd anoniem naar Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. 
Opsporingsprogramma's
In de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht en Bureau Brabant hebben we in mei al ruim aandacht aan deze overval besteed met een reconstructie.