Oss - Jongeman met fiets mogelijk belangrijke ooggetuige

4 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

In het onderzoek naar de aanrijding op de Berghemseweg in Oss, in de nieuwjaarsnacht, zijn wij op zoek naar een jongeman met een fiets. Hij heeft mogelijk de aanrijding waarbij een 28-jarige vrouw uit Oss gewond raakte zien gebeuren.

We zijn volop bezig om te achterhalen wie de bestuurder van de bestelbus is geweest die op 1 januari rond 00.35 uur het 28-jarige slachtoffer aanreed in haar woonplaats. Hij gaf vervolgens gas en ging er in de bestelbus vandoor. De vrouw liep een hersenschudding op en kneuzingen over haar hele lichaam. 
Tips
We hebben een zevental tips binnengekregen die we verder onderzoeken. Helaas heeft dat tot nu toe niet geleid tot het traceren van de bestuurder. Heb je je nog niet gemeld en beschik je misschien over informatie die ons kan helpen. Meld je dan bij ons.
Ooggetuige
We hebben wel duidelijk gekregen dat er een belangrijke ooggetuige moet zijn. Het gaat om een jongeman met een fiets die bij de rotonde aan de Berghemseweg stond en het ongeluk waarschijnlijk heeft zien gebeuren. Hij zou daarna nog in een horecagelegenheid daar in de buurt zijn geweest. Deze jongeman kan een belangrijke getuige voor ons zijn. Wij willen heel graag met hem in contact komen. Herken jij jezelf in deze oproep of weet jij wie die deze jongeman is? Bel ons dan op 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.