Den Hoorn - Slachtoffer Kloosterpad is bewoner

25 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

De identiteit van het slachtoffer, die overleden in de woning aan het Kloosterpad werd aangetroffen, is bekend. Het is de 59-jarige bewoner. De drie aangehouden verdachten zitten nog vast.

Politieagenten troffen na een melding maandag 22 januari om 19.15 uur in een woning aan het Kloosterpad een overleden man aan. Onmiddellijk na het aantreffen startten rechercheurs en forensisch experts een onderzoek. De recherche gaat uit van een misdrijf. In de directe omgeving hielden agenten maandagavond drie mannen aan voor mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. 
Iets gezien of gehoord? Bel 0900-8844
De recherche heeft een buurtonderzoek gehouden en meerdere getuigen gehoord. Hieruit is gebleken dat maandagmiddag een mogelijke ruzie in het woonblok heeft plaatsgevonden. Enkele uren na deze ruzie troffen agenten het slachtoffer overleden aan. De recherche komt graag in contact met mensen die iets kunnen vertellen over de ruzie die plaatsvond. Ook wil de recherche graag spreken met getuigen die maandagavond rond 19.00 uur iets is opgevallen. Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.