Elsloo - Getuigen gezocht van vernielingen aan bestelbus

11 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een schietincident aan de Schuttersdreef, waarbij een bestelbus is beschoten. De eigenaar van de bestelbus trof dinsdagochtend schade aan bij zijn voertuig.

De politie kreeg dinsdagochtend melding van de eigenaar dat zijn bestelbus vernielingen had aan de voorzijde. De is bus beschoten met een vuurwapen. De vernielingen aan de witte bestelbus zijn vermoedelijk tussen maandagavond rond 23.00 uur en het aantreffen van de schade op dinsdagochtend rond 07.15 uur gepleegd.
Onderzoek
Het is onduidelijk wat de aanleiding is voor het beschieten van de bus. Er is door agenten een buurtonderzoek gehouden en daarnaast door medewerkers van de Forensische Opsporing een technisch onderzoek verricht in en bij de bus. Daarnaast zal via Burgernet mailing de hulp van het publiek worden ingeroepen.
Deel uw informatie!
Getuigen die informatie hebben over dit schietincident worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000. Daarnaast kunt u ook het onderstaande tipformulier invullen en uw informatie delen.

2018052005