Putte - Politie onderzoekt schietincident

2 december 2016 11:54
Bron: Politie.nl

Tijdens het politieonderzoek zijn tot nu toe geen aanwijzingen gevonden dat de daders het op de eigenaar van de auto hebben gemunt.

De politie is volop bezig met het onderzoek naar het schietincident aan de Schoolstraat, waarbij woensdagavond jl. met een groot aantal schoten op een auto en een woning is gevuurd. Agenten stelden een uitgebreid buurtonderzoek in, waarbij diverse mensen een verklaring aflegden. Verder is een uitgebreid sporenonderzoek gehouden.
Meer scenario's
De politie is nog steeds op zoek naar de daders. Er is nog niemand aangehouden. De politie houdt met meerdere scenario's rekening. Tijdens het onderzoek zijn tot nu toe geen aanwijzingen gevonden, die erop wijzen dat het incident op de eigenaar van de beschoten auto was gericht.
Hebt u meer informatie?
De politie heeft al veel informatie ontvangen, maar lijkt de gouden tip nog niet te hebben gehad. Hebt u nog informatie over het incident of de daders? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.