Raamsdonksveer - Man in gestolen auto aangehouden

17 maart 2017 12:08
Bron: Politie.nl

Een 49-jarige man uit Raamsdonksveer is vrijdag 17 maart 2017 aangehouden omstreeks 00.30 uur op het Keizersveer aangehouden omdat hij in een gestolen auto reed. Hij bleek geen geldig rijbewijs te hebben, was bovendien onder invloed van alcohol en had amfetamine bij zich.

Zeeland-West-Brabant
Een politieman reed in zijn dienstauto die is voorzien van ANPR apparatuur (Automatic Nummerplate Registration) op de Baileybrug in Raamsdonksveer.  Met het apparaat worden automatisch kentekens van passerende auto?s gescand. Het instrument gaf een hit op een auto van het merk Toyota die wegreed bij een tankstation. De auto stond als gestolen gesignaleerd. Het voertuig was eerder deze week,  in de nacht van maandag op dinsdag gestolen in Raamsdonksveer.
Aanhouding
De diender zag dat de auto stopte op het Keizersveer. Hij sprak de bestuurder aan en vertelde hem dat hij werd aangehouden ter zake heling. Hierop rende de verdachte weg.  De agent heeft daarop pepperspray in het gezicht van de vluchter gespoten en onder controle gebracht.  Bij de fouillering kwam nog een gripzakje met amfetamine tevoorschijn. Bovendien is het rijbewijs van de verdachte ongeldig verklaard. Ook was hij onder invloed van alcohol. Hij blies 260 ugl.

 

Noord-Brabant Raamsdonksveer

  • 643b6322cbbdbf1addf02e0b4bfd74ea