Roosendaal - Plofkraak op geldautomaat Roosendaal

14 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Om ongeveer 04.20 uur in de nacht van donderdag op vrijdag werd een plofkraak gepleegd op een geldautomaat gevestigd aan de President Kennedylaan in Roosendaal. Verschillende omwonenden werden wakker van een harde knal. Zij zagen drie personen wegrijden op een scooter.

De kraak werd gemeld bij de politie. Direct is een explosieven verkenner van de politie ingeschakeld. Ook de brandweer is uit voorzorg opgeroepen. Medewerkers van de gemeente zijn ter plaatse gegaan om een afzetting te verzorgen. Er is flinke schade ontstaan aan de naastgelegen apotheek en huisartsenpraktijk. Deze zijn tot nader order gesloten.

Of de krakers iets hebben buitgemaakt is nog niet bekend, de politie is nog volop bezig met het onderzoek. Medewerkers van het team Forensische Opsporing gaan technisch onderzoek doen en door de tactische recherche worden getuigen gehoord. Er zijn, voor zover bekend, geen gewonden gevallen. Sinds het tijdstip dat de plofkraak is gemeld zijn agenten op zoek naar mogelijke daders, die zijn nog niet aangetroffen.
Iets gezien? Meld het aub
Mocht u rond voornoemd tijdstip iets verdachts hebben gezien in de buurt van de geldautomaat of de huisartsenpraktijk, of getuige zijn geweest van de plofkraak, en u hebt nog niet met agenten gesproken, dan verzoekt de politie u om uw informatie te delen met hen. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u niet met de politie wilt praten dan kunt u uw informatie ook doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. (Dat kan via de website: www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch 0800-7000)

Noord-Brabant Roosendaal

Brand
  • 915f4476ae605e81eb9037cfc1fc0c20