Twee mannen aangehouden na steekincident in Roosendaal

27 mei 2021 11:22
Bron: Politie.nl

Een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van woensdag op donderdag (27 mei) aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt een 40-jarige Roosendaalse man te hebben gestoken.

Omstreeks 02.00 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten dat er iemand gestoken zou zijn in een woning aan de Amethistdijk in Roosendaal. Agenten gingen ter plaatse. Ze zagen een auto wegrijden uit de genoemde straat en lieten die stoppen. In de auto zat de 40-jarige man die onderweg was naar het ziekenhuis. Een ambulance werd gewaarschuwd en medewerkers brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis. Hier is hij behandeld aan zijn verwondingen. De auto waar het slachtoffer in reed is in beslag genomen voor verder onderzoek.

In de woning werden twee mannen aangetroffen. Zij zijn aangehouden. Naast de 59-jarige man werd ook nog een 41-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze vandaag gehoord over het incident dat plaatsvond in de woning aan de Amethistdijk. Bij de aanhouding van de 59-jarige man troffen de agenten een mes aan. Ook dat is in beslag genomen.