Roosendaal - Bewoner gearresteerd voor drugs en witwassen in Fijnaart

26 juni 2021 09:58
Bron: Politie.nl

In een woning aan de Philipslaan zijn vrijdagmiddag 25 juni twee mannen aangehouden. In de woning trof de politie vier kilogram hennep aan.

Naar aanleiding van een tip heeft de politie vrijdagmiddag onderzoek gedaan in de woning in de wijk Kalsdonk in Roosendaal. De recherche vond verspreid door de woning diverse zakken met hennep. De drugs werd in beslag genomen. Het bleek te gaan om vier kilogram hennep. In de woning trof de politie twee mannen aan, namelijk de bewoner en een andere man uit Roosendaal. Het tweetal werd gearresteerd en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De bewoner zit nog vast en wordt zaterdag verhoord. De andere man mocht vrijdagavond het cellencomplex verlaten, omdat er geen bewijs tegen hem was.

Witwassen

Naar aanleiding van bevindingen tijdens het onderzoek werd diezelfde middag een huiszoeking ingesteld in een woning aan de Valenciennesstraat in Fijnaart. Hierbij werd ruim zesduizend euro gevonden. Het geld werd in beslag genomen. Onderzocht wordt of er sprake is van witwassen.