Roosendaal - Vrouw beroofd van mobiele telefoon

2 oktober 2016 18:06
Bron: Politie.nl

Afgelopen nacht heeft een onbekende man een meisje op de Bloemenmarkt bestolen van haar mobiele telefoon. De politie is op zoek naar de verdachte.

Zeeland-West-Brabant
Het meisje loopt omstreeks 03.15 uur samen met een vriendin op de Bloemenmarkt. Daar voert zij een telefoongesprek. Op het moment dat zij haar mobiel op wil bergen in haar tas wordt deze uit haar hand gegrist. De dief gaat er lopend vandoor richting de Markt. Het meisje is hem nog achterna gerend, maar verliest de man uit het oog in het uitgaanspubliek.
Signalement
Het meisje weet het volgende te vertellen over de man. Hij is tussen de 22 en 28 jaar oud, ongeveer 1.75 lang, fors postuur, gemillimeterd donker haar, blanke huiskleur. Op dat moment draagt hij een witte jas of vest waarvan de bovenkant grijs gekleurd is. Verder heeft hij een donkere spijkerbroek aan met daaronder donkere sneakers.
Getuigen gezocht
Op het tijdstip van de beroving loopt er nog veel uitgaanspubliek op straat. Wij zijn op zoek naar mensen die het incident hebben gezien of de dader herkennen aan de hand van het signalement. Hebt u informatie over deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 7000.