Roosendaal - Ongeval in de Stationsstraat

18 januari 2017 10:50
Bron: Politie.nl

Bij een verkeersongeval op de Stationsstraat in Roosendaal zijn woensdagavond om ongeveer 19.50 uur twee mannen (31 en 68) uit Roosendaal met lichte verwondingen naar ziekenhuizen in Bergen op Zoom en Roosendaal gebracht. Een man van 30 uit Roosendaal raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Over de oorzaak van het ongeval is bij de politie nog niet zoveel bekend, daarom vragen we getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren zich te melden bij de politie. Ook via social media is een oproep hiertoe gedaan.
Informatie die tot nu toe bekend is
Wat we tot nu toe weten is dat twee personenauto?s, een Jeep en een Opel, over de Stationsstraat reden in de richting van het station. Hen tegemoet kwam een andere personenauto, een Volvo. Deze auto kwam uit de richting van het station. Door onbekende oorzaak botste de Volvo frontaal tegen de Jeep. De Opel, die achter de Jeep reed, botste vervolgens tegen de achterkant van de Jeep. Direct vatte de Volvo vlam en brandde deels ook uit. De brandweer was met twee voertuigen snel ter plaatse en heeft de brand geblust.

Omstanders hebben eerste hulp verleend aan de passagier uit de Volvo, hij is later naar Rotterdam gebracht. In totaal zijn drie ambulances opgeroepen om de gewonden te vervoeren. De gemeente is naar de plaats van het ongeval gekomen om hekken te plaatsen. De Stationsstraat is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer, om de hulpverleners veilig hun werk te kunnen laten doen. Van alle bestuurders is een blaastest afgenomen, maar geen van hen had gedronken.

Door het team Verkeers Ongevallen Analyse wordt onderzoek gedaan. De drie betrokken voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf. De bestuurders van de Volvo en de Jeep raakten lichtgewond. De bestuurder van de Opel kwam met de schrik vrij.

Noord-Brabant Roosendaal

  • 1d756ecf2abe8711a4da0852c7b2f19c