Roosendaal - Domino’s Pizza overvallen

20 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Donderdagavond om ongeveer 20.05 uur werd gemeld dat een filiaal van Domino’s Pizza aan de Boulevard in Roosendaal werd overvallen. Na de melding zijn diverse agenten meteen naar de eetgelegenheid gegaan en is een onderzoek gestart. Ook werd het signalement van de overvaller verspreid in een Burgernetbericht.

De overvaller was een man met een donkere huidskleur. Hij zou ongeveer 1.75 meter lang zijn en gekleed gaan in donkere kleding. De man zou een grijze capuchon hebben opgehad en een opvallende gele sjaal. De man zou in het bezit zijn geweest van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en zou daarmee ook hebben gedreigd. Met een onbekend geldbedrag is de overvaller vertrokken, de medewerkers hevig geschrokken achterlatend.
Hebt u informatie? Laat het ons weten!
Veel politiemensen hebben in de omgeving van Domino’s Pizza gezocht naar de overvaller, maar hij is niet aangetroffen. Herkent u het opgegeven signalement? (Of wellicht de opvallende gele sjaal die de overvaller droeg?) Of bent u getuige geweest van de overval en hebt u nog geen contact met de politie gehad? Neem dan contact op via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 6007). Vermeld bij uw contact graag het zaaknummer: 2018-015722. Via de website www.meldmisdaadanoniem.nl of telefoonnummer 0800-7000 kunt u ook anoniem uw informatie delen.