Roosendaal - Grote hoeveelheid drugs en geld aangetroffen bij handelaar

28 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Donderdagmiddag is een 29–jarige man uit Roosendaal op de Laan van Brabant aangehouden nadat bij hem een flinke hoeveelheid harddrugs en contant geld is aangetroffen.

Zeeland-West-Brabant
Surveillerende agenten zien aan het begin van de middag een voertuig rijden waarvan bekend is dat de eigenaar handelt in harddrugs. Besloten wordt de bestuurder een stopteken te geven voor een algemene controle. Deze geeft hieraan gevolg en parkeert zijn auto op de Laan van Brabant. Het valt de agenten op dat de man erg nerveus reageert nadat hij is uitgestapt.
In verzekering gesteld
Al snel wordt duidelijk dat de man alle reden heeft om zenuwachtig te zijn. Uit zijn auto komt een flinke hoeveelheid drugs tevoorschijn. Zo’n 314 pillen (w.o. amfetamine en opium), 86 gram hennep, 1.4 liter GHB en 6.5 gram amfetaminepoeder. Daarnaast heeft de verdachte een grote som contant geld op zak. Ook vinden de agenten nog enkele honderden lege gripzakjes en een digitaal weegschaaltje. Voldoende reden om de man aan te houden voor overtreding van de Opiumwet. De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij in verzekering gesteld. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen.