Roosendaal - Man naar ziekenhuis na mishandeling in Roosendaal

6 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Door een 25-jarige inwoner van Roosendaal is vannacht een aangifte gedaan van mishandeling. De man werd op de Markt, omringd door omstanders, bewusteloos aangetroffen op de grond. Toen agenten hem aanspraken kwam hij weer bij en vertelde dat hij was mishandeld door een man in een rode jas.

De omstanders verklaarden dat de man zelfs nog was geslagen toen hij al buiten bewustzijn was. Het feit zou kort voor de agenten arriveerden zijn gebeurd. Toen de man in het kort zijn verhaal had gedaan is hij naar het ziekenhuis vervoerd.

De omstanders gaven het signalement door van de verdachte. Hij zou zijn weggereden op een scooter. De politie heeft een vermoeden wie de dader van de mishandeling is. Een aanleiding is nog niet bekend. De getuigen zouden de scooter nog hebben proberen tegen te houden, maar dit was niet gelukt.
Meer informatie? Meld het bij ons
Er zijn mogelijk camerabeelden van de dader. De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling. Diverse getuigen hebben aangegeven dat zij een verklaring willen afleggen. Mocht u getuige zijn geweest van de mishandeling die rond 04.00 uur vannacht is gebeurd en u hebt nog niet met de politie gesproken, dan wordt u verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). U kunt ook anoniem uw informatie delen via www.meldmisdaadanoniem.nl of via hun telefoonnummer 0800-7000. De dader van de mishandeling wordt gevraagd zich te melden bij de politie, anders is de kans groot dat hij binnenkort opgehaald wordt voor een verhoor.

Noord-Brabant Roosendaal

Mishandeling
  • 95bd65871d8d5b12a46974f394058ae3