Rosmalen - Man stevig mishandeld in woning

12 oktober 2018 13:44
Bron: Politie.nl

Rosmalen – Een 40-jarige bewoner van een appartement aan de Groote Wielenlaan werd donderdagavond zwaar mishandeld in zijn woning. Wij tasten in het duister naar het motief en vragen getuigen of mensen met informatie met klem om zich te melden.

Rond acht uur die avond werd bij de woning van de man aangebeld. Toen hij de deur open deed, werd hij meteen terug naar binnen geduwd en kreeg hij flink klappen met een nog onbekend slagvoorwerp. De dader ging er daarna weer vandoor. Uit ons onderzoek is gebleken dat hij via een brandtrap van het appartementencomplex is weggevlucht. Het lijkt er daarom op dat de dader zich goed op de locatie had voorbereid of dat hij daar al bekend was. De verdachte rende weg in de richting van het Deltapark.
Motief onduidelijk
Het slachtoffer wist zelf de politie nog te alarmeren die hem gewond aantrof. Hij werd met letsel aan zijn hoofd en bovenlichaam naar een Tilburgs ziekenhuis gebracht. Gezien de verklaring van het slachtoffer gaan we vooralsnog niet uit van een overval of een poging daartoe. Wat de aanleiding van deze aanval dan wel is geweest is voor het slachtoffer geheel onduidelijk. Daarom komen we heel graag in contact met mensen die daar misschien meer over weten.
Wie heeft iets gezien
De verdachte wordt omschreven als een man met een normaal postuur van ongeveer 1.80 meter lengte. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar. Hij droeg een grijs vest met capuchon en een lichte trainingsbroek.Heeft u iets gezien dat ons kan helpen? Misschien zag u de verdachte wel rond acht uur lopen of heeft u hem weg zien vluchten? Neem dan contact met ons op. Ook spreken we graag met mensen uit de buurt die bewakingscamera’s hebben en waarop de dader mogelijk te zien is. Laat het ons weten!
Contact
Bel met uw tips naar de districtsrecherche in Den Bosch via 0900-8844 of geef ze door via het tipformulier. Als u liever anoniem wilt blijven kunt tippen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of het formulier op de website https://www.meldmisdaadanoniem.nl/ .