Derde verdachte schietincident meldt zich in Rosmalen

Foto: politie.nl

9 juli 2019 12:08
Bron: Politie.nl

Een derde verdachte van het schietincident van afgelopen week in Rosmalen meldde zich maandag 8 juli bij de politie in ’s-Hertogenbosch. Eerder werden al twee andere verdachten uit ’s-Hertogenbosch en Rosmalen aangehouden. Het drietal zit vast voor verder onderzoek.

Het schietincident vond op donderdagmiddag 4 juli plaats midden in een woonwijk in Rosmalen. Bij de meldkamer kwam toen rond de klok van 17.00 uur een melding binnen dat er op een woning aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen was geschoten vanuit een auto. Er raakte niemand gewond bij het schietincident.

Arrestaties
Op dezelfde dag van het schietincident hielden we een 27-jarige verdachte uit Den Bosch aan. Twee dagen later rekende een arrestatieteam op de N65 tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch een tweede verdachte in, een 21-jarige man uit Rosmalen. De inverzekeringstelling van beide verdachten is verlengd. Maandagmiddag 8 juli meldde zich een derde verdachte, een 24-jarige Bosschenaar, op het politiebureau. ‘Met de arrestaties van deze mannen denken we de hoofdverdachten van het schietincident binnen te hebben’, laat de recherche weten.

Weet jij meer?
Met de drie aanhoudingen is het onderzoek nog niet afgerond. De aanleiding van het schietincident en het in kaart brengen van wat er nu precies heeft plaatsgevonden is nog in volle gang. Iedereen die iets meer weet over de aanleiding van het schietincident of iets kan vertellen over wat zich in de woonwijk afspeelde die donderdagmiddag 4 juli, willen we graag spreken. Ook op mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest bij het schietincident, doen wij een dringend beroep om zich bij ons te melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Online tippen en beeldmateriaal delen kan ook door onderstaand tipformulier in te vullen.