's-Hertogenbosch - Arrestatie in onderzoek schietincident

12 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

In een onderzoek naar een schietincident in ’s-Hertogenbosch eerder deze week, hielden we vrijdagmiddag 11 mei een 42-jarige man uit Den Bosch aan. Voor zover bekend raakte niemand gewond bij het schietincident.

Bij de meldkamer kwamen in de vroege ochtend van 10 mei meldingen binnen dat er geschoten zou zijn in de Cypresstraat in ’s-Hertogenbosch. We zijn naar de opgegeven locatie gegaan. Daar troffen wij niemand aan. Bij een nauwkeurige scan van de omgeving ontdekten wij schade aan geparkeerde auto’s die wijst in de richting van een schietincident. Gedurende ons onderzoek kwam de 42-jarige Bosschenaar als verdachte naar voren. Hij werd vrijdagmiddag in zijn woning aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.
Vooralsnog heeft zich bij ons geen slachtoffer van een schietincident gemeld. Mochten mensen meer informatie hebben of ben je zelf slachtoffer geworden van dit incident aan de Bossche Cypresstraat? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Informatie kan ook gedeeld worden door onderstaand tipformulier in te vullen.