Getuigen en beelden gezocht van zware mishandeling in 's-Hertogenbosch

Foto: politie.nl

20 augustus 2019 11:16
Bron: Politie.nl

In de vroege ochtend van zondag 11 augustus, rond 05.00 uur, werd een 18-jarige jongeman uit Vught op de Parade ernstig mishandeld. Hij liep daarbij een dubbele kaakbreuk op. We zijn op zoek naar getuigen en vooral naar mensen die het incident mogelijk gefilmd hebben.

Het incident gebeurde op de openbare weg ter hoogte van café ’t Pumpke. Het slachtoffer kreeg het om voor hem onduidelijke redenen aan de stok met enkele andere mannen. Op enig moment begonnen minimaal twee mannen op hem in te slaan, waarna zij er vandoor gingen. Het slachtoffer bloedde hevig uit zijn mond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar werd vastgesteld dat hij zijn kaak had gebroken, waaraan hij in de loop van die ochtend werd geopereerd. Door dit zware letsel kan hij voorlopig alleen vloeibaar voedsel eten. Behalve dat is hij daardoor niet in staat om bij aanvang van het schooljaar aan zijn nieuwe studie te beginnen.

Smartphone beelden

De recherche stelde inmiddels diverse bewakingsbeelden veilig, die we grondig analyseren. We zien daarop dat er vrij veel mensen het incident ogenschijnlijk met hun smartphone staan te filmen. Deze beelden kunnen voor ons erg belangrijk zijn in het onderzoek naar de daders, die niet met hun daad mogen wegkomen. Neem contact met ons op als je beelden hebt gemaakt en stel ze ter beschikking van de recherche. Je kunt ze uploaden via de website van de politie, onder vermelding van zaaknummer PL2100-2019165903. Als je dat lastig vindt of als het niet lukt, bel dan de recherche van het basisteam Den Bosch via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven, bijvoorbeeld namen van de daders, kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.