Schijndel - Getuigen van dodelijk schietincident gezocht

26 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Bij een schietincident op de Aagje Dekenstraat in Schijndel kwam woensdagavond 25 april een man om het leven. De recherche is volop bezig met het onderzoek en we roepen iedereen die iets gezien of gehoord heeft op om informatie met ons te delen.

We kregen rond 19.15 uur een melding van een schietincident op de Aagje Dekenstraat in Schijndel. Hierbij raakte een man gewond. Hij lag in de buurt van een auto. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gereanimeerd. Helaas overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen.
Onderzoek
Het onderzoek op de locatie van het schietincident gaat nog tot diep in de nacht door. Onze gespecialiseerde forensisch rechercheurs zoeken tot in een ruime straal rondom de plaats waar het slachtoffer werd neergeschoten, naar sporen. Dit vergt uiterste zorgvuldigheid en dat betekent dat dit traject ook de nodige tijd in beslag neemt. 
Identiteit
De identiteit van het slachtoffer moet formeel nog vastgesteld worden. Dat houdt in dat ook zijn familie nog op de hoogte gebracht moet worden. Op dit moment kunnen we daar dan ook verder niet meer over delen.
Getuigen
Naast het sporenonderzoek op de locatie zijn wij in de buurt met  een onderzoek gestart. We gaan in gesprek met mensen in de wijk om te achterhalen of zij iets bijzonders hebben vernomen of gezien. Ook kijken we of er camerabeelden beschikbaar zijn die ons kunnen helpen. Daarnaast komen wij graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Misschien zijn er mensen die foto’s of video’s hebben gemaakt? We zouden dat beeldmateriaal graag ontvangen. Dat kan via het digitale tipformulier dat je hieronder vindt, geüpload worden. Telefonisch informatie delen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Noord-Brabant Schijndel

Schietpartij
  • 4744812ad7b8eee29fa03ad5862c3241