Sprang-Capelle - Jongen (17) beroofd door vier daders

15 december 2018 09:34
Bron: Politie.nl

Een 17-jarige jongen uit Kaatsheuvel werd vannacht op het Oosteind door vier daders beroofd. Hij moest onder andere zijn fiets en telefoon afstaan, waarna zij vertrokken. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie zoekt getuigen.

Zeeland-West-Brabant
Het slachtoffer fietste rond 02.30 uur vanuit de richting van Waalwijk naar Kaatsheuvel. Toen hij rond 02.45 uur bij de fietstunnel op het Oosteinde reed, zag hij twee mannen staan. Hij vertrouwde dit niet en besloot om te keren. Vervolgens stonden ook hier twee mannen, waarop het slachtoffer door de vier daders werd ingesloten. Onder bedreiging van een scherp voorwerp moest hij kostbare goederen afstaan. Na het afgeven van onder andere zijn fiets en telefoon vertrokken de daders.
Signalementen
De daders die in de tunnel stonden waren jongens van vermoedelijk 17/18 jaar oud met een getinte huidskleur en opgeschoren haar. De een had een opvallend smal postuur, de ander gezet. Beiden droegen schoenen van het merk Nike. Een van hen was gekleed in een grijs trainingspak van het merk Nike.
Heeft u iets gezien?
Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.