Standdaarbuiten - Getuigen gezocht van aanrijding op A17

31 augustus 2016 17:57
Bron: Politie.nl

Dinsdagmiddag rond 16.30 uur vond een aanrijding plaats op de A17 ter hoogte van Standdaarbuiten. Twee personenauto’s raakten hierbij total loss en een vrachtwagencombinatie beschadigde.

De aanrijding is vermoedelijk gebeurd omdat een onbekend gebleven vrachtwagen met geringe snelheid ging invoegen op de rijbaan van de snelweg. Hierdoor moest een andere vrachtwagencombinatie uitwijken naar de linkerweghelft om een aanrijding te voorkomen. Twee personenauto’s konden dit niet meer aangeremd krijgen en botsten tegen de achterkant van de vrachtwagen op. De auto’s raakten total loss en de vrachtwagencombinatie beschadigde. Een bestuurster van een van de auto’s, een 31-jarige vrouw uit Rijswijk, raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Nadat de aanrijding gebeurd was is de invoegende vrachtwagen doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten. Omdat de politie graag de exacte toedracht wil weten, zijn de agenten die het ongeval behandelen op zoek naar getuigen. Wanneer u iets gezien of gehoord hebt dat met deze aanrijding te maken kan hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via What’s App (06-12207006).