Breda/ Teteringen - Gestolen fietsen en golfclubs snel terug bij eigenaar

15 maart 2018 05:09
Bron: Politie.nl

Woensdagnacht 14 maart werden er bij een huis in Teteringen twee fietsen en een tas met golfclubs gestolen. De politie hield kort na de diefstal twee mannen aan, de fietsen en de golfclubs konden direct terug aan de eigenaar worden gegeven.

Zeeland-West-Brabant
De politie kreeg rond 2.10 uur de melding dat er mogelijk zou zijn ingebroken in een garage aan de Hoolstraat. Daarbij zouden in ieder geval twee fietsen zijn gestolen. Verschillende eenheden van de politie gingen hierop op zoek naar mogelijke verdachten.
Backer en Ruebweg
Rond 2.50 uur zien agenten op de Backer en Ruebweg in Breda twee mannen fietsen. Gezien het tijdstip en het feit dat er net twee fietsen in Teteringen waren gestolen kregen de twee mannen een stopteken. Al snel werd duidelijk dat het om de gestolen fietsen ging. De twee verdachten, een 41-jarige man uit Etten-Leur en een 38-jarige man uit Breda, zijn aangehouden. In een auto die vlakbij de woning geparkeerd stond werd een gestolen tas met golfclubs gevonden. Deze zijn samen met de fietsen terug gegeven aan de eigenaar. De twee verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.