Tilburg - Politie houdt verdachte mishandeling buiten heterdaad aan

4 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De politie heeft zaterdagmiddag 2 juni 2018 een 29-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man wordt ervan verdacht donderdag 31 mei 2018 rond 14.45 uur in de Pagestraat een 45-jarige vrouw uit Tilburg te hebben mishandeld. De politie kwam de man tijdens het onderzoek op het spoor, mede dankzij oplettende getuigen.

De 45-jarige vrouw reed donderdagmiddag 31 mei in haar auto vanaf de Kruisvaardersstraat de Pagestraat in en passeerde daarbij een haar onbekende fietser. De vrouw kreeg de indruk dat de man haast van zijn fiets viel, stopte en vroeg of alles in orde was. De man sloeg en schopte haar vervolgens dusdanig dat ze zich onder doktersbehandeling heeft moeten stellen. De man ging er na het geweldsincident vandoor. De politie stelde direct een onderzoek in en sprak diverse getuigen. Daarbij keek de politie ook naar de mogelijkheid dat de vrouw de man tijdens het passeren geschampt zou kunnen hebben. 
Het onderzoek leidde naar een 29-jarige verdachte uit Tilburg. Hij is zaterdagmiddag 2 juni buiten heterdaad aangehouden en voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.