Tilburg - Slachtoffer mogelijk steekincident verdacht van beroving

18 september 2018 10:53
Bron: Politie.nl

Een eerdere beroving is mogelijk de aanleiding geweest voor een conflict dat maandagavond plaats vond op de Troelstrastraat, daarbij zou een 31-jarige Tilburger met een scherp voorwerp gestoken zijn door een 23-jarige man uit Valkenswaard. Beide mannen zijn bekenden van elkaar. De Valkenswaarder beweert dat hij eerder op de dag door de tegenpartij is beroofd van zijn telefoon en fiets.

Zeeland-West-Brabant
De politie kreeg een melding van een steekincident op het Station bij de universiteit. De eerste agenten die ter plaatse kwamen, zagen dat een man met ontbloot bovenlijf op hen afrende. Hij gaf aan gestoken te zijn. Hij had twee oppervlakkige verwondingen, een (snij)wondje in zijn hals en één op zijn borst.  Hij wees daarbij een man op een fiets als de dader aan. De fietser, een 23-jarige man uit Valkenswaard.  is daarop als verdachte aangehouden. Het slachtoffer een 31-jarige Tilburger, werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

 
Beroving
Tijdens het verdere onderzoek bleek dat het slachtoffer mogelijk eerder op de dag de al aangehouden verdachte beroofd zou hebben van zijn fiets en telefoon. In overleg met de officier van justitie is daarop de Tilburger na behandeling aangehouden op de verdenking van straatroof. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de incidenten.