Tilburg - Man loopt snijwond op tijdens ruzie

16 december 2018 09:13
Bron: Politie.nl

Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd vannacht op de Heuvel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 28-jarige man uit de gemeente Neder-Betuwe in zijn wang te hebben gestoken tijdens een ruzie. Het slachtoffer hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

Zeeland-West-Brabant
De politie werd rond 00.45 uur door omstanders aangesproken dat er bij een ruzie op de Heuvel iemand gestoken zou zijn. Toen de agenten daar kwamen, zagen ze een man weglopen. Dit bleek de 43-jarige verdachte te zijn. Even verderop hield de politie het 28-jarige slachtoffer staande. Hij bleek een verwonding op zijn wang te hebben en werd ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Mes
In de nabije omgeving, waar de ruzie zou hebben plaatsgevonden, werd een mes aangetroffen. Het mes is in beslag genomen voor verder onderzoek.
Slachtoffer ook aangehouden
Het 28-jarige slachtoffer gedroeg zich vervolgens agressief richting de hulpverleners. Nadat de man meerdere malen werd gevorderd om de locatie te verlaten, bleef hij opstandig en weigerde dit. Hierop is hij aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering.