Tilburg - Drugsoverlastgever aangepakt

28 februari 2019 14:34
Bron: Politie.nl

Verschillende terecht klagende buurtbewoners zijn donderdag op hun wenken bediend. Een notoire overlastgever op het gebied van drugs is aangepakt. Er werden drugs in zijn woning gevonden en hij is aangehouden.

Zeeland-West-Brabant
Al geruime tijd krijgt de wijkagent klachten uit de omgeving van de Boekweitstraat. In die straat is het vaak een komen en gaan van mensen. Dat geeft bijna 24 uur per dag parkeeroverlast en geluidsoverlast. Gelukkig trokken de buurtbewoners aan de bel en waarschuwden de wijkagent. Het vermoeden was dat er in drugs gedeald zou worden vanuit het pand. De politie startte een onderzoek en uit enkele observaties van het pand bleek dat het vermoeden wel eens juist kon zijn.
Inval
Op donderdag 28 februari 2019 om 8.30 uur viel het onderzoeksteam het pand binnen. De bewoner werd aangehouden omdat er in de woning harddrugs werd aangetroffen. Verschillende gripzakjes met vermoedelijk coca├»ne en versnijdingsmiddelen. In de woning troffen de agenten meerdere luxe goederen aan die niet verenigbaar waren met de inkomenspatroon van de man. Die goederen zijn in beslag genomen en er zal ook een financieel onderzoek gestart worden.
Melden helpt
Als u het vermoeden heeft dat er iets in uw woon- of werkomgeving niet in de haak is, bel ons dan. U ziet, melden helpt! U kunt ons contacten:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)